Неприятна случка от Варна споделя Кристина Найденова.Найденова пише в социалната мрежа

...
Неприятна случка от Варна споделя Кристина Найденова.Найденова пише в социалната мрежа
Коментари Харесай

Възрастна жена падна в градинка, много зяпачи - малко хора

Неприятна преживелица от Варна споделя Кристина Найденова.

Найденова написа в обществената мрежа Facebook, че стара жена е била паднала в градинката към бул. " Цар Освободител ". Жената споделя, че нито един човек от десетките коли, които са чакали на светофара на упоменатия бул. и ул. " Пирин ", не слезнал да помогне на старата жена.

" Хората към този момент не понасят никаква рецензия и са станали толкоз апатични към всичко, че като че ли няма смисъл да се приказва... Но просто не мога да намеря отговор на въпроса " Защо? ", написа Кристина.

Найденова е била с детето си, когато видяла падналата жена и незабавно се притичала на помощ. На мястото имало и доста други хора, само че никой не оказал помощ, а Кристина едвам съумяла да вдигне дамата.

" Защо никой от зяпачите не пристигна да ми помогне като видя, че едвам съумявам да я подвигна? Защо? Сигурно сте бързали... Е, в точния момент ли стигнахте? ", прибавя тя.

Кристина споделя още, че 4-годишната й щерка не стопира да говори с вдъхновение по какъв начин са помогнали на бабата в неволя.

" Аз ще продължа да бъда положителния образец за нея. Пожелавам ви някой по този начин да ви въодушеви, че също да поискате да бъдете добър образец за него! Весели празници! ", по този начин приключва обявата на Кристина, която прави конкретизиране, че старата жена не е потърпевша при случая.

Публикацията на дамата събра хиляди лайкове в мрежата, а коментиращите поздравяват майката за положителното дело.

" Като се замисли човек, тя може да е била и тяхната баба... Добротата от дълго време не е на мода, благо момиче. И да, би трябвало да си доста мощен, с цел да си добър и да не се влияеш от дейностите на близките. Не се предавай, отлично ", гласи коментар на Соня Иванова.

" Поздравления за постъпката! А на въпроса защо - тъй като у хората към този момент липсва емпатия. Станали са егоисти и не виждат по-далеч от носа си. Преди 2 месеца катастрофирах. Аз - паникоьосана за дребния, вратата ми не се отваря, малчо пищи. Докато сляза и го извадя не ме питайте какво претърпях. Всички подминаваха! Никой не спря да ме пипита дали може с нещо да помогне! НИКОЙ! Но както казвате - ние ще продължим да бъдем положителният образец за децата ни, тъй като те са бъдещето. Една птичка пролет не прави, само че е началото на нещо хубаво ", пише Рали Илиева-Маркова.

Снимката е илюстративна.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР